Znoszone damskie sneakers'y
Moderators: Richie, Jess, minni, cumheels, Mrs.HB, redwedge, Heelexploder, german bootlover, heelbone, HighHeelFetish.org, pumpscummer
-
Re: Znoszone damskie sneakers'y
Ja nigdy nie rozcinalem butow ale na poczatku, jeszcze za czasow szkolnych jak znalazlem jakies buty sportowe to wyrywalem z nich jezyk na ktory sie spuszczalem …..
-
Ciekawy sposob. Masz jakis ulubiony model? Ostatnio dorwalem fajne NB 574. Po kilku razach skonczylem w nich robiac z.jednego "open toe".
-
Zainspirowales mnie tym "open toe"
Moze zrobie podobnie tym bardziej ze mam jedne NB 373 do utylizacji bo nie mieszcza sie w kolekcji. Kupilem je na internecie za grosze bo potrzebowalem sznorowki w bezowym kolorze do moich butow i wyszlo taniej niz w sklepie i lepiej jakosciowo
Ale sa jakies takie nieciekawe, bez zapachu wiec bede je chcial dobic i skonczyc z nimi w smietniku.....
Moze zrobie podobnie tym bardziej ze mam jedne NB 373 do utylizacji bo nie mieszcza sie w kolekcji. Kupilem je na internecie za grosze bo potrzebowalem sznorowki w bezowym kolorze do moich butow i wyszlo taniej niz w sklepie i lepiej jakosciowo
Ale sa jakies takie nieciekawe, bez zapachu wiec bede je chcial dobic i skonczyc z nimi w smietniku.....
-
A co do ulubionych to "fajne" do zabawy sa Nike Huarache. zapietke maja miekka, jak sa dobrze dobite to przewaznie potargana i przez to od razu "open"...
Teraz mam takie do dobicia:
w srodku mocno znoszone
i gotowe do zabawy lol:
A jakie Ty lubisz?
I czy preferujesz zabawe czy tez zabawe polaczona z dobijaniem i niszczeniem damskich bucikow?
Teraz mam takie do dobicia:
w srodku mocno znoszone
i gotowe do zabawy lol:
A jakie Ty lubisz?
I czy preferujesz zabawe czy tez zabawe polaczona z dobijaniem i niszczeniem damskich bucikow?
-
-
Fajne te NB. Ja lubie zarówno zabawe z damskim butem ale czasem kreci mnie tez ich dobijanie. Wycinanie, rozcinanie.
-
Hej, cos nowego w temacie?
-
Nastepne do wyrzucenia do kontenera beda czarne NIKE, bardzo miekkie, grube od gabki. Ale sa tez bardzo mocno znoszone, chyba byly uzywane pod koniec do prac w ogrodzie bo sa brudne i bez zapachu. Albo lezaly gdzies na dnie szafy. rozmiar 40....
Juz sie z jednym zabawilem
Juz sie z jednym zabawilem
-
Fajne, co zrobiles z tym jednym?
-
To po co wyrzucasz? Wysli mi., z checia przyjme